Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre: Fifa 2012 este al 19-lea joc din seria fifa, produs de catre compania Electronic Arts. Reuseste sa aduca multiple imbunatatiri si update-uri atat pe partea grafica cat si pe partea de gameplay.

Jucatorii sunt mai bine desenati din punct de vedere grafic iar interactiunea dintre jucatori si fizica jocului este mai realistica. Se pot inscrie goluri frumoase de la distante mari daca pozitia este buna. Portarii sunt si ei mai bine asezati in teren si pot face parade frumoase.

Per total jocul este echilibrat iar sistemul online de joc este foarte apreciat de jucatorii din toate colturile lumii. Poti juca contra altor jucatori in mediul multiplayer. Daca esti incepator poti juca intai contra computerului pana inveti sa controlezi jucatorii si sa inscrii goluri.

Iti poti alege cele mai bune echipe pentru ca cele mai bune echipe au si cei mai buni jucatorii, asta inseamna ca o sa ai sanse mai mari sa inscrii goluri. Echipe bune sunt: Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen, Chelsea, Manchester United, etc.

Instructiuni:

1. Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume: Fifa Soccer 2012

Marime: 11.2 GB.

Creator: Electronic Arts.

Trimis de: Super8

Download:

 

 Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Comments   

#3 Guest 2018-03-06 16:51
De unde pot descarca jocul?! Multumesc !
Quote
#2 luka 2016-12-17 19:40
imi place jocul dar jucatori sunt scumpi dar in rest grafica este foarte buna si freza la jucatori
Quote
#1 Mafiot1214141 2016-04-19 19:07
Fain.
Quote

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Programe necesare  

Download Winrar: Click

Program descarcare jocuri: Click

Download DaemonTools: Click

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.