Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre: Valorant este un nou joc de tip shooter al celor de la Riot Games, creatorii celebrului joc League of Legends. Este un joc asemănător cu Counter Strike 1.6 dar mai ușor decât CS GO de exemplu. Este un joc plăcut cu un stil de joc accesibil ce oferă foarte multă distracție. Are desigur o grafică optimă ce conține culori vii și multe efecte speciale. Jocul conține o mulțime de agenți, 10 la număr. Cinci agenți se află la o echipă iar 5 acenți la cealaltă echipă. Cele două echipe se luptă pentru atingerea obiectivelor care poate fi eliminarea echipei inamice sau explozia spike-ului urmată la cealaltă echipă de anularea spike-ului. Spike-ul este defapt o alternativă la c4-ul din jocul CS 1.6 sau CS GO. Jocul nu are momentan prea multe hărți disponibile iar momentan ele sunt: Bind, Haven, Split și Ascent. Hărțile sunt frumos detaliate și plăcut de jucat. Website-ul principal al acestui joc este playvalorant.com, aici veți găsi mai multe informații și detalii cu privire la acest joc.

Jocul se distinge prin super-puterile atribuite caracterelor din joc. Toate personajele sunt capabile să efectuează diferite vrăji și mișcări. Armele sunt optime și avem knife, pistol, mitralieră și sniper. Modul de joc este 5vs5 iar echipa care va căștiga 16 runde va fi declarată căștigătoarea jocului. Chiar dacă se asemeană cu CS 1.6 la arme și aim, va trebui să cunoști bine vrăjile caracterelor pentru a căștiga. Chiar dacă țintești bine, nu va fi de ajuns. Avantajul jocului este faptul că este foarte bine optimizat și funcționează chiar și pe un pc sau laptop vechi. Are cerințe de sistem mai mici față de CS GO chiar dacă a fost lansat în acest an, 2020.

1. Descarcati/Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume: Valorant

Creator: Riot Games

Gratuit de jucat, versiune full.

Data de lansare: 2020

Gen: Shooter / FPS / Impuscturi

Trimis de: Player

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Programe necesare  

Download Winrar: Click

Program descarcare jocuri: Click

Download DaemonTools: Click

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.