Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre: În jocul Battlerite vei păși într-o arena magică în care jucătorii se luptă prin eroi puternici. Jocul se remarcă prin efectuale vizuale spectaculoase. Îți poți customiza caracterul prin mulțimea de filtre disponibilă. Jocul este free de jucat și se bucură de recenzii pozitive. Cerințele de sistem sunt reduse așa că nu aveți nevoie de un pc performant pentru a rula acest joc în parametrii optimi. Jocul are atât elemente de Moba dar și de BattleRoyale, este un joc unic și destul de apreciat. Grafica nu este excelentă dar per total nu arată chiar rău. Grafica este destul de asemănătoare cu cea din jocul League of Legends.

1. Descarcati/Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume: Battlerite

Creator: Stunlock Studios

Gratuit de jucat, versiune full.

Data de lansare: 2017

Gen: Acțiune, MOBA.

Trimis de: Alex

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.