Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre: Heroes & Generals este un joc multiplayer de tip shooter. Acțiunea jocului se petrece în câteva zona de război. Vei controla un soldat curajos înarmat până-n dinți. Fiind un joc cu elemente de mmo, îți poți dezvolta caracterul. Acține pe toata perioada jocului și efecte speciale spectaculoase. Fiind un joc lansat de curând, grafica este bună. Veți putea conduce motociclete, tancuri sau vehicule de război pentru a ajunge mai repede în zonele de conflict. Este un joc plin de acțiune cu o grafică destul de realistică. Armele și vehiculele sunt la fel ca cele din al Doi-lea Război Mondial. Este un joc gratuit dar este destul de jucat și updatat în permanență. Dacă vă plac jocurile de tip shooter atunci ar trebui să jucați Heroes & Generals.

1. Descarcati/Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume: Heroes & Generals

Creator: RETO MOTO

Gratuit de jucat, versiune full.

Data de lansare: 2016

Gen: Shooter, MMO, FPS.

Trimis de: Marcu

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Programe necesare  

Download Winrar: Click

Program descarcare jocuri: Click

Download DaemonTools: Click

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.