Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre: Call of Duty Warzone, prescurtat și COD Warzone este cel mai nou joc al celor de la Activision din seria Call of Duty. Este un joc de tip battle royale, de cea mai bună calitate. Aproape toate studiourile au creat jocuri pentru modul battle royale, fiind la modă în această perioadă. COD Warzone este însă unul dintre cele mai bune mai ales când vine vorba de grafica sa. Pentru a rula acest joc aveți nevoie de o placă video de generație nouă dar și de mult spațiu liber pe HDD sau SSD, jocul măsurând peste 100 GB. Stilul de joc este unul complex și implică multe arme, mișcări și acțiuni. Cele două moduri disponibile sunt: Battle Royale și Plunder. Harta pe care o să aterizați este imensă și bine realizată din punct de vedere al design-ului. În meciurile de echipă se vor confrunta 150 de jucători iar distracția va fi una garantată.

Arsenalul de arme oferit de joc este unul impresionant, armele fiid interesante și arătând foarte bine. Echipamentele din joc sunt și ele numeroase pentru a te ajuta în lupte. Fiind un joc de tip battle royale va trebui să găsești rapid armament după ce te-ai parașutat. Strategia este de asemenea importantă, va trebui să îți alegi locurile cu grijă și să nu te expui prea mult. În joc poți conduce și diferite vehicule pentru a te deplasa mai rapid. Pentru a te ghida rapid poți folosi harta pentru a ști poziția exactă. Jocul se poate juca și în modul solo dar este mai plăcut de jucat în modul squad. Armele din joc sunt customizabile și există de asemenea diferite skinuri frumoase. Mediul ambiental este bine texturat și pare foarte natural Când vine vorba de sunet, jocul stă foarte bine mai ales la cele ambientale. Intefața jocului este una optimă chiar și pentru jucătorii noi. 

Armele și echipamentul se vor găsi în diferite clădiri sau cufere. Poți de asemenea cumpăra diferite pachete pe care le vei primi din aer. Odată ce un jucător este eliminat, el va pierde armele și echipamentele.

1. Descarcati/Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume: Call of Duty Warzone

Creator: Activision

Gratuit de jucat, versiune full.

Data de lansare: 2020

Gen: Shooter / Battle Royale

Trimis de: Player

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.