Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre: Genshin Impact este un joc de actiune cu o grafică foarte bună și efecte speciale tari. Jocul este complet gratuit de jucat așa că merită să îl încercați. Mai multe informații despre acest joc regăsim la adresa website-ului oficial și anume genshin.mihoyo.com/en. Jocul este nou apărut dar deja se bucură de succes și de o mulțime de jucători. Recenziile primite sunt pozitive iar comunitatea este în continuă creștere. Dacă îți plac jocurile de acțiune pline de culoare atunci ar trebui să încerci Genshin Impact. Mediul de joc este unul fantastic iar jucătorii pot alege caractere fantastice cu puteri imense. Fiecare personaj are propriile vrăji și puteri unice. Lumea oferită jucătorilor de explorat este imensă și plină de acțiune.

1. Descarcati/Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume: Genshin Impact

Gratuit de jucat, versiune full.

Creator: miHoYo

Data de lansare: 2020

Gen: Actiune

Trimis de: Player

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Video:

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Programe necesare  

Download Winrar: Click

Program descarcare jocuri: Click

Download DaemonTools: Click

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.