Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Apex Legends - Battle Royale - 5.0 out of 5 based on 1 vote

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Despre: Apex Legends este nou joc de tip shooter și battle royale. Caracterele din care poți alege se numesc legende. Legendele sunt foarte puternice și au propriul lor set de abilități. Stilul de joc este unul competitiv dar și strategic. Pentru a rămâne în luptă trebuei să adopți o strategie optimă. Jocul oferă o mulțime de jucători care vor începe concomitent pe hartă. Stilul de luptă este unul inovativ și interesant. Vei putea juca solo sau alături de coechipieri. Sezoanele sunt adăugate în mod regulat pentru a debloca noi legende, arme sau echipamente. Jocul este actualizat constant pentru a oferii cea mai bună experiență de joc.

Grafica jocului este una de bună calitate iar mediul ambiental este bine realizat. La partea sonoră jocul se descurcă de asemenea foarte bine. Interfața este una intuitivă și optimă. Comunitatea de jucători este în continua creștere pentru că jocul este unul popular. Un alt avantaj al jocului este reflectat de faptul că este gratuit de jucat. Pentru mai multe informații legate de joc dar și alte știri puteți vizita pagina oficială www.ea.com/en-gb/games/apex-legends/about. Armele din joc sunt în număr mare și se găsesc în funcție de zonă sau cufăr. Cerințele de sistem nu sunt ridicate, astfel că nu aveți nevoie de un procesor sau placă video de generație nouă. Platformele pe care este disponibil jocul sunt: PC, Xbox și PlayStation.

1. Descarcati/Instalati jocul. 

2. Jucati jocul.

Nume: Apex Legends

Creator: Electronic Arts

Gratuit de jucat, versiune full.

Data de lansare:  2019

Gen: Shooter / Battle Royale

Trimis de: Player

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Programe necesare  

Download Winrar: Click

Program descarcare jocuri: Click

Download DaemonTools: Click

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.