Pagina noastră de Facebook

   

Programe necesare

Download Winrar: Click

Program descarcare jocuri: Click

Download DaemonTools: Click

   

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.

   

Download Jocuri Gratis Free  

   
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre: Flota World of Warships are peste 200 de nave, datând din prima și a doua război mondial. Puneți capacul comandantului, aflați ce tip de război vi se potrivește cel mai bine și acumulați o marină proprie.

Alegeți pavilionul pe care doriți să navigați sub. În lumea navelor de război, puteți alege de la forțele navale de vârf ale lumii. Studiați punctele forte și slabe ale fiecărei naționalități, apoi cântăriți posibilitățile de joc. Utilizați-i în luptă pentru a vă dezvolta propriile tactici!

Este un joc strategic în care o bună planificare poate aduce victoria. Armele sunt create după modelele originale iar grafica lor este foarte realistică. Este un fel de World of Tanks dar în loc de tancuri avem nave de război.

1. Descarcati/Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume: World of Warships

Creator: Wargaming Group Limited   

Gratuit de jucat, versiune full.

Data de lansare: 2017

Gen: Razăboi, Nave, MMO.

Trimis de: Florin

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Comments   

#1 Guest 2020-08-02 08:45
foarte foarte foarte greu de accesat
Quote

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC