Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre: Indiferent de stilul tău de joc, te vei regăsi în Paladins. Cu sistemul de construcție a lui Paladins, poți deveni un lunetist de fier, un expert în explozii cu grenadă sau o pistă cu o pușcă de asalt - tot ca și același Champion. Alegeți din zeci de cărți pentru a vă personaliza abilitățile și pentru a vă face pe fiecare campion al tău. Vei juca în meciuri de 5vs5. Jocul este de fapt o combinație de joc shooter dar și moba. La începutul jocului, jucătorii primesc un cal pentru a ajunge mai repede în zona de luptă. Este un joc distractiv cu o grafică asemănătoare cu Fortnite. Vei începe cu level 0, pentru a juca cu alți jucători trebuie să ai nivelul 5 minim. La început îți vei crește nivelul jucând cu boți iar apoi poți participa la lupte reale.

1. Descarcati/Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume: Paladins

Creator: Evil Mojo Games

Gratuit de jucat, versiune full.

Data de lansare: 2018

Gen: FPS, Acțiune.

Trimis de: Rich

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Programe necesare  

Download Winrar: Click

Program descarcare jocuri: Click

Download DaemonTools: Click

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.