Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre: Heroes of the Storm este un joc video de tip MOBA cu eroi creat și distribuit de către compania Blizzard. Jocul este disponibil pe platformele PC, MacOS și Linux. Grafica jocului este una foarte bună iar efectele speciale sunt frumost stilizate, jocul fiind lansat în anul 2015. Din anul 2017, jocul a devenit complet gratuit de jucat. Acțiunea se desfășoară pe o harta în care bătălia se dă între două echipe de către 5 jucători contra 5 jucători. Fiecare jucător își poate alege un erou, toți jucătorii având câte un erou diferit. Gama de eroi este una variată iar fiecare erou are propriile seturi de vrăji, cea mai puternică vraja fiind numită ultimate. Jucătorii se vor duela pe harta în meciuri de aproximativ 30 minute. Eroii se vor dezvolta pe parcursul meciului iar jucătorii pot cumpăra diferite obiecte care le vor spori atacul, apărarea, viteza sau viteza de atac. O echipă este declarată învingătoare dacă distruge complet baza inamică. Heroes of the Storm este un joc complex de strategie în care echipa cea mai cooperantă va fi câștigătoare.

1. Descarcati/Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume: Heroes of the Storm

Creator: Blizard Entertainment

Gratuit de jucat, versiune full.

Data de lansare: 2015

Gen: Moba

Trimis de: Player

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Video:

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Programe necesare  

Download Winrar: Click

Program descarcare jocuri: Click

Download DaemonTools: Click

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.