Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre: World of Tanks Blitz este un joc destul de asemănător cu popularul World of Tanks. Veți juca în meciuri de 7vs7 tancuri pline de acțiune. Jocul oferă jucătorilor acces la peste 200 de vehicule militare din țări precum: Germania, Japonia, Franța, UK, USSR, USA și China. După ce îți alegi tancul dorit, îl poți dezvolta și upgrada după bunul plac. Tancurile sunt de patru feluri: ușoare, medii, grele și distrugătoare de tancuri. Jucătorii au la dispoziție 18 hărți unice. Stilul de joc este accesibil și intuitiv, grafica este acceptabilă. În joc poți primii diferite realizări. Cerințele de sistem sunt mici așa că nu aveți nevoie de un desktop sau laptop performant pentru a juca acest joc.

1. Descarcati/Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume: World of Tanks Blitz

Creator: Wargaming Group Limited

Gratuit de jucat, versiune full.

Data de lansare: 2016

Gen: Tancuri, Acțiune, Război.

Trimis de: Freddy

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Programe necesare  

Download Winrar: Click

Program descarcare jocuri: Click

Download DaemonTools: Click

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.