Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre:  War Thunder este un joc video de acțiune ce oferă acțiune din plină, o grafică modernă și efecte speciale spectaculoase. Jocul se poate juca de pe platforme precum PC, PlayStation 4, Xbox Onne, Mac OS X, PlayStation 5, Linux, Mac OS și Project Scarlett. Este creat de către compania Gaijin Entertainment în anul 2016. War Thunder este un joc MMO de tip militar ce implică o mulțime de vehicule de război precum tancuri, avioane, vapoare etc. Jocul este unul plăcut și unul dintre cele mai jucate din seria sa. Jucătorii beneficiază de o mulțime de modele de vehicule și peste 100 de hărți istorice fabuloase. Sunetele autentice și grafica realistică fac ca acest joc să fie unul splendit. Atenție, acest joc este gratuit de jucat ceea ce este super!

1. Descarcati/Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume: War Thunder

Creator: Gaijin Entertainment

Gratuit de jucat, versiune full.

Data de lansare: 2016

Gen: Acțiune

Trimis de: Player

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Video:

 

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Programe necesare  

Download Winrar: Click

Program descarcare jocuri: Click

Download DaemonTools: Click

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.