Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Download Path of Exile - 5.0 out of 5 based on 1 vote

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Despre: Esti un exilat, luptand sa supravietuiesti pe continentul intunecat al lui Wraeclast, in timp ce lupti pentru a castiga putere care iti va permite sa te razbesti exact impotriva celor care te-au nedreptat. Creat de către jucătorii hardcore, Path of Exile este un RPG online de acțiune stabilit într-o lume fantezie întunecată. Cu accent pe combaterea acțiunii, elemente puternice și personalizare profundă a caracterelor, Calea Exilului este complet liberă și nu va fi niciodată plătită. Path of Exile se remarcă prin stilul său de joc complex dar și mediul imens de explorat din joc. Vei putea face o mulțime de quest-uri și vei primii diferite recompense. Vei putea să te alături unui grup de alți luptători pentru a forma o echipă puternică.

1. Dezarhivati/Instalati jocul.

2. jucati jocul.

Nume: Path of Exile

Creator: Grinding Gear Games

Data de lansare: 2013.

Gen: RPG, Hack & Slash, MMO.

Gratuit de jucat, versiune full.

Trimis de: George

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

 

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.