Download Jocuri Gratis Free  

   

Download Counter Strike 1.6

   
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Despre: Smite este un joc video de tip MOBa, asemănător cu Dota 2 și League of Legends. Aveți la dispoziție peste 90 de eroi din care puteți alege. Zeii sunt selectați din diferite mitologii. Este un joc cu milioane de jucători și multe recenzii pozitive primite. Zeii sunt clasificați în funcție de mitologie. Astfel avem mitologia greacă, hindu, egipteană, romană, japoneză, celtică, etc. De asemenea zeii sunt clasificați pe roluri: gardian, războinic, vânător, vrăjitor și asasin. Modurile disponibile pe care puteți juca sunt: conquest, arena, siege, joust, assault și clash. Itemele se construiesc de asemenea din alte sub-iteme. Itemele sunt clasificate pe tier, ofensive, defensive și utilitate.

1. Descarcati/Instalati jocul.

2. Jucati jocul.

Nume: Smite

Creator: Titan Forge Games   

Gratuit de jucat, versiune full.

Data de lansare: 2015

Gen: MOBA, Acțiune, Strategic.

Trimis de: AleX

Download:

Atentie: Toate jocurile sunt trimise de utilizatori, pentru probleme si drepturi de autor va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar jocul va fi modificat/sters.

Add comment

Nu injurati, iar daca nu va place jocul nu comentati, comentariul nu va fi publicat.

   

Programe necesare  

Download Winrar: Click

Program descarcare jocuri: Click

Download DaemonTools: Click

   

Pagina noastră de Facebook

   
© Jocuri Masini, Aventura, Actiune, Fete, Curse, Zombie, Mario, Logice, Copii, Animale, Amuzante, Jocuri Gratis, Jocuri Full 2017, Jocuri Gratuite, Jocuri PC

Despre

Toate jocurile sunt gratuite si respecta drepturile de autor. Pentru probleme va rugam sa ne contactati si vom sterge jocul/articolul.